WOPS представят Little Drops of WOPS

Група WOPS oрганизира концерт на 27/04/2013 г. (събота) в бар "Тънка червена линия" по повод на първото ни EP, озаглавено “Little Drops of WOPS”. За целта подгряващи групи ще бъдат Junk Yard и Pull The Trigger. Mart ще се грижи за музиката преди, между и след групите, тъй че купонът ще е гарантиран.

Вход – Free
Място – Бар "Тънка червена линия" (София, Зона Б-5, ул. Партений Нишавски и ул. Българска морава)

WOPS

http://www.facebook.com/wopsband

Една от малцината групи в България, които съчетават успешно истински хип-хоп, зареден с качествени текстове и енергията на безмилостната рок музика. WOPS успешно правят първите си стъпки на родната сцена, заявявайки сериозните си намерения да разбият стереотипите и да поднесат уникално изживяване на всички музикални фенове.

Junk Yard

https://www.facebook.com/pages/Junk-Yard/202219259682

С роден град Враца, момчетата от Junk Yard свирят активно на родната сцена от 2009 г. Със своя ударен микс от пънк рок и взривяващи лайв изпълнения има още много какво да предложат на родната сцена. Със сигурното можем да очакваме неповторима атмосфера по време на тяхното изпълнение.

Pull The Trigger

https://www.facebook.com/pullthetriggeronemoretime

Pull The Trigger ще дойдат чак от Пловдив за да въвлекат софийските меломани в неповторим микс от рок и метъл класики на всеобщи любимци като Godsmack, Apocalyptica и Story Of The Year. Определено момчетата от Pull The Trigger може да са млада група, но вече оставят след себе си верни фенове откъдето и да минат. В най-скоро време очакваме техните първи авторски парчета.

Mart е подготвил за всички гости на събитието опасен микс от качествен рок и брутален хип-хоп, какъвто само истинските фенове знаят, че съществува. Вечерта ще бъде дълга и (без)паметна, тъй че доброто настроение е гарантирано.

Коментари

коментари от Disqus