Atmospheric Ethno and Ambient Sounds

На 21 ноември в „Три уши” ще съберат сили няколко авангардни проекта, за да зарадват любителите на тъмна музика, подходяща за дългите зимни нощи.

От далечната замръзнала тундра на Сибир пристига Vedun Koloverti, който ще представи авангарден сет от ритуалистичен нойз ембиънт, обогатен със славянски фолклорни мотиви и перкусии.

Mytrip е един от най-активните ембиънт артисти на родната сцена. Неговата музика е дълбока и нихилистична, тъмна и зла.

Shrine е също български ембиънт/индъстриъл проект. Без съмнение най-успешният в нашата малка сцена - има издадени албуми от Corvus Records България (дебютен - “A Final Asylum” и сплит с финландския артист Lingua Fungi) както и 7” винил от базирания в Германия култов лейбъл за експериментална музика - Drone Records. Той ще открехне вратата към футуристичен свят, където изкуствени слънца изгарят ръждиви полета, ще ни поведе Натам и ще ни върне Обратно.

Накрая, но не на последно място - етно/ембиънт групата Kayno Yesno Slonce ще ни потопят в магията на българските планини. Гайдата на Веселин ще запее тъжните си песни, тъпаните ще думкат в ритъма на сърцата ни и ще ни напомнят за пореден път, че кръвта вода не става.

За незапознатите - Веселин и Петър са членове на Исихия, а Тони участва в редица авангардни проекти.

На концерта ще има щанд с музика на преференциални цени.

Коментари

коментари от Disqus