Yalta Club - Solar Summer Festival 2011

Tiësto идва у нас по покана на Yalta club

Tiësto прие поканата на Yalta club и ще включи България в световното си турне това лято. Така отвово родните фенове ще имат възможността да се забавляват с невероятния мултимедиен спектакъл на титулувания наскоро за „Най-велик диджей на всички времена” от списание Mixmag. С тазгодишното си турне Tiësto ще промотира новия си албум „CLUB LIFE - Volume One Las Vegas”, чиято премиера бе преди броени дни. Албумът включва 15 парчета и е продуциран от новия му лейбъл Musical Freedom. (http://www.tiesto.com/music).

Типично в собствения си стил и в „CLUB LIFE - Volume One Las Vegas” Tiësto не изневерява на музикалните си експерименти. „Ще бъдете доста изненадани като чуете моят личен плейлист. Харесвам различни видове музика, затова и продължавам да се развивам като артист, който не може да бъде определ с един съществуващ стил. Влияние върху музикалните ми предпочитания оказват всемъзможни неща - както филмите, които гледам и хората, с които се срещам, така и невероятните места, но които съм свирил. Определено това е най-готиното в диджейската професия.” – споделя холандската супер звезда.

Това е и една от причините, поради които Tiësto избира за име на новия си лейбъл именно Musical Freedom. „Искам да продуцирам артисти и музика, които феновете биха искали да слушат. И с Musical Freedom ще реализирам това”. –допълва той.

Последната визита у нас на Tiësto беше през лятото на 2009г. на организирания от Yalta club Solar Summer Festival на Слънчев бряг. 10 000 фенове на електронната музика станаха свидетели на невиждано до тогава мултимедийно шоу, което съпътстваше 5-часов му сет.

Детайли за предстоящето гостуване на Tiësto в България ще бъдат обявени в началото на месец май.

Коментари

коментари от Disqus