Therapy Sessions in Bulgaria

Осем години дръм енд бейс терапия с H.M.S.U.

11 януари 2007, София

На 26-ти януари (петък) в клуб Блек Бокс водещата дръм едн бейс организация H.M.S.U. ще отпразнува своя осми рожден ден. Вечерта ще бъде отбелязана с участието на четирима гости от Великобритания и Германия, които ще преставят добилото през изминалите години широка популярност музикално представление Therapy Sessions.

След като бе реалзирана в рамките на EXIT Festival 2006, легендарната марка Therapy Sessions ще бъде представена и на българската дръм енд бейс аудитория от едни от най-добрите имена на тази сцена - Dylan (UK, Freak/Metalheadz), Audio (UK, Freak/G2/Subtitles) и The Panacea (GER, Position Chrome/Offkey/Freak). За повдигнатото настроение на публиката по време на тяхните сетове ще се грижи MC 2SHY (UK, Metalheadz/Therapy). Освен гостите в основата програма ще се включат и водещите ди джеи от H.M.S.U. - Targy, Mocks и Ogonek & Cooh, а за настроенито във втората зала ще се погрижат AcidTrip и EXo.

Therapy Sessions in Bulgaria

Dylan не се нуждае от представяне, когато става дума за дръм енд бейс. През послдените години този топ DJ и продуцент върви все по-уверено към върха превръщайки се в един от всепризнатите таланти на тази музикална сцена.

Развивайки се като част от фамозното трио Resonant Evil, в момента Audio е изцяло концентриран върхо собствената си продукция. Неговият специфичен изкривен и мрачен звук разбива световните дръм енд бейс сцени го прави в един от най-ангажираните артисти в последните години.

The Panacea се появява на дръм енд бейс сцената през 1996г. със своя албум "Low Profile Darkness" - размазващ дебют, който се превръща в повратна точка в историята на този стил. Водеща фигура в лейбъла Position Chrome, до момента Panacea има над 25EP-та и 5LP-та като в това число и за америкаския лейбъл Industrial Strength, собственост на легендата в хардкора Lenny Dee.

Резидент на лейбъли като Renegade Hardware и Metalheadz, MC 2SHY не случайно е и човекът, който ще представи една от най-чаканите дръм енд бейс вечери на родната сцена.

Therapy Sessions in Bulgaria

Осмият рожден ден на HMSU (Hard Music and Sounds United) е вероятно и най-добрият момент за представяне на гръмотевичния звук на артистите, които участват в Therapy Session вечерите по цял свят. Известни с безмилостен бийт и готовност за музикални експерименти, артистите на Anger Management ще държат на щрек аудиторията през цялата вечер. С представянето на Therapy Sessions в България и партито от 26-ти януари, H.M.S.U. правят опит за организиране на най-тежкото музикално събитие в историята на клубната музика в България. Специално за събитието ще бъде монтиран допълнително звук и светлини, а екипът на FPS Visuals обещава уникална арт инсталация и атмосфера през цялата вечер.

Коментари

коментари от Disqus