The B-side Acoustics: Ruth Live Band

Рут е от онези музикални феномени, за които отдавна искаме да говорим. Като певица на годината за 2012, тя съвсем естествено вдъхва сериозност и респект у публиката, но това не е безпочвено. Енергията, която носи, както и целият позитивизъм, от който е изтъкана, предразполагат по особен начин слушателя да се потопи в света на соул музиката. Рут притежава ужасно ценния дар - пет-октавен глас, който прави изпълненията й уникални. Зад гърба си вече има един дебютен албум "Within Whispers" /април 2011/ и новото EP "Future Sweet" /септември 2012/. Двата проекта са наситени с професионализъм и любов към музиката, а няма съмнение, че това са ключовите стъпки за успешно развитие.

За да почувстваме вдъхновението на Рут и да споделим удоволствието от красивия звук, сме я поканили на 31 януари в малката зала на клуб *MIXTAPE 5* за една ценителска соул-фънк акустична вечер. Първото следновогодишно издание на The B-side Acoustics ще бъде в нейни ръце. Доверяваме се напълно!

Проектът The B-side Acoustics е насочен изцяло към акустичното представяне на даден изпълнител. Този формат е слабо развит на родна почва, но в световен мащаб е много популярен. Целта е да се създаде почти домашна атмосфера, в основата на която да бъде близкия контакт между артист и публика.

клуб *MIXTAPE 5* - B-side
врати: 20:00ч
вход: 8лв
18+

Коментари

коментари от Disqus