Tangra Mega Live VBabyface Clan / Sheep On Drugs / Imbeciles & The Poison Umbrella / Lovers of the Bomb

BABYFACE CLAN с еднократно риюниън шоу в София!

Специални гости - британските психопати SHEEP ON DRUGS!

След феноменалния успех на концерта на The Toy Dolls, Хиподил, Mark Foggo's Skasters, C4 Waste of Time в петък, по време на който столичната зала "Христо Ботев" буквално се пръскаше по шевовете от изпълнилите я три хиляди екзалтирани купонджии, дойде ред да обявим и второто шоу от цикъла "Всенародни тържества по случай роджения ден на Тангра Мега Рок"!

Партито ще се проведе на 20 април (петък) в клуб "Black Box" в София (на ул. "Пиротска", до Централни хали), с начален час 19:30.

Звездите на вечерта ще бъдат възродените... специално пристигащи от Англия... само и единствено по този случай...

Babyface Clan
Няма майтап! Насо Русков (вокали) и Чарли (китара), заедно със старите си бойни другари Боби Струкански (бас), Фичо (клавир) и Даката (ударни), ще осъществят ексклузивно събиране на класическия състав на Babyface Clan - бандата, сочена с пълно право за един от родоначалниците на родната алтернативна сцена. Никак не е случен фактът, че албумът "Romantica" обра тонове номинации и награди през вече далечната 2001 г. Не е учудващ и изборът на групи като Stereo MC's, Asian Dub Foundation и Transglobal Underground именно Babyface Clan да откриват концертите им. През последните 4 години Насо, Чарли и другите от клана са натрупали огромен заряд неизразходвана енергия, която ще бъде отприщена с канска мощ в късните часове на 20 април в София заедно с другия гвоздей в програмата на този Tangra Mega Live...

Sheep on Drugs
Да, именно култовото британско психо-индъстриъл дуо Sheep on Drugs ще бъде ко-хедлайнър в поредния концерт на Тангра Мега Рок! Боготворените в средите на любителите на авангардното аудио-изкуство мистър Лий Фрейзър и мадам Джони Бордън ще сгъстят софийския мрак във вечерта на 20 април с най-емблематичните песни от шестте си албума, издадени през последните 14 години. Подобна активна творческа кариера няма как да не им отреди почетното място на ко-хедлайнър на шоуто, което ще бъде открито с изпъления на две сравнително млади, но в никакъв случай не неопитни формации:

Imbeciles & The Poison Umbrella
Базираният в Лондон "електро-пънк-хоп" проект на споменатите вече Насо и Чарли ще бъде подсилен от ритъма на барабаните на Църо (Alien Industry, R.O.B.T.F. и др.). Имбецилите ще залеят клуб "Black Box" както с песните от дебютния си сингъл "Cool T-Shirt", така и със съвсем пресен материал, за да докажат, че не случайно са били избирани да свирят на една сцена с титани като Ladytron, Placebo, Sigue Sigue Sputnik и Sheep on Drugs, разбира се. Преди тях, на сцената на на клуб "Black Box" ще се изявят...

Lovers of the Bomb
Младият столичен "energy wave" квартет, изграден от пеещите китаристи Дечо Таралежков и Владо Ковачев, бас-дамата Агнес Петрова и ударния факир Михаил Делирадев, ще повдигне градуса на настроение сред публиката с кратък сет, след което сцената ще бъде превзета от Babyface Clan, Sheep on Drugs и Imbeciles & The Poison Umbrella... Билетите за Tangra Mega Live на 20 април ще бъдат пуснати съвсем скоро и ще струват 22 лв. (предварителна продажба) и 28 лв. в деня на концерта. Имайки предвид капацитета на клуб "Black Box", количеството им ще бъде ограничено.

За повече информация, следете www.RadioTangra.com.

Присъствали: ЯнкоAquilaX

Коментари

коментари от Disqus