Roni Size

Първто парти от поредицата КЛАСИКА ще се състои на 17-ти май

Стартира продажбата на билети за участието на световноизвестния дръм енд бейс ди джей Рони Сайз (Roni Size) в България. Партито на добре познатия ни изпълнител ще се състои на 17-ти Май в столичната Спортна Зала "Христо Ботев".

Събитието е първата от поредица събития под надслов КЛАСИКА, с които организаторите от HMSU възнамеряват да представят легендарни изпълнители от световната дръм енд бейс сцена.

Името на Рони Сайз е добре познато на големите в музикалната индустрия, заради платиненото издание на албума му New Forms и множеството клипове, представяни от музикалните канали MTV и MCM. Десет години след New Forms, Рони се завръща с миксирана и подсилена с бас версия на парчетата от албума - реверанс към класическия дръм енд бейс звук с настроението на новата вълна в жанра.

Заедно с Рони Сайз ще излезе на сцена и майсторът на микрофона Дайнамайт ЕМСИ (Dynamite MC), който партнира на легендата за множество участия. За да е пълно удоволствието, организаторите са поканили и ветеранът Брайън Джи (Bryan G) - човекът зад легендарния V Recordings, откривател и покровител на много от ранните таланти на тази сцена, в това число и самия Roni Size.

Вече са в продажба 500 екслузивни билета, които ще са на преференциална цена от 15лв. Цената на предварителната продажба през останалото време ще бъде от 20лв, а на входа и в деня на събитието ще могат да бъдат закупени билети на цена от 25лв. Билети вече се продават в магазините:

  • Корпорайд (ул. Хан Аспарух 53, София)
  • Дюкян Меломан (ул. 6-ти Септември 7a, София)
  • Вижън (бул. Мария Луиза, София)
  • Брейк Поинт (ул. Гурко 72, София)
  • …и онлайн за останалата част от България, чрез разпространителната мрежа на TicketPro

От българска страна ще вземат участие артистите на H.M.S.U - Konspirator, acidtrip, Mocks, CooH и EXo. За тези, които имат сили организаторите подготвят и after party с по-тежък звук от Targy и Ogonek.

По време на събитието ще бъде анонсиран и четвъртия безплатен релийз издаден от нетлейбъла HMSU.NET.

Коментари

коментари от Disqus