Renesanz Global Control

Renesanz продължават своята успешна поредица от партита. Следващото им мащабно мероприятие Global Control ще бъде на 3 март - националния празник на България - в столичната зала "Христо Ботев". Разнообразният лайн-ъп е събрал на едно място 6 гости от чужбина – добре познатият на българската публика DJ Rush от САЩ, чиито предишни изяви в София и Варна бяха изключително успешни; немският интелиджънт техно гуру Alexander Kowalski, който за първи път приема покана за участие у нас; най-успелият диджей на Балканите - Marko Nastic (Сърбия); изгряващата звезда на световната техно сцена Felix Kroecher (Германия); и представителите на новата вълна в немското минимал тек-хаус звучене Alex Kvitta & Thommy Fusion (Германия). Друг акцент на вечерта ще бъде и дебютът на съвместния проект между най-популярната българска електронна-поп група Gravity Co. и най-успешните родни техно продуценти Balthazar & JackRock. Специално подготвяното лайв изпълнение ще включва енергични бас линии, мелодични елементи и електро брейкове, съчетани с китарни рифове и барабани наживо.

Стандартно за Renesanz парти залата ще е оборудвана с много добро светлинно шоу – този път с 2 лазера, видеоекрани с визуализация в реално време от FPS Visuals и изключителна саунд система.

”Global Control е може би най-трудният ни за реализиране проект до момента, който отне доста време. Не е лесно да се съберат на едно място толкова топ диджеи, повечето от които са ангажирани с месеци напред. Това парти е донякъде и експеримент, тъй като за първи път съчетаваме толкова различни стилове – от минимал, тек-хаус и интелиджънт, до хард-техно”, казва DJ Balthazar.

Коментари

коментари от Disqus