Red Line

След изключително големия успех на турнето Welcome To The Loop през юни, DJ Balthazar и DJ Dian – този път в компанията на колегата си JackRock - поемат отново по пътищата на България за да представят своите най-нови сетове. Турът на тримата диджеи стартира от 2 Октомври и включва участия в 16 града - Шумен, Търговище, Ловеч, Плевен, Русе, Сливен, Казанлък, Ямбол, Бургас, Стара Загора, Габрово, Варна, Смолян, Пазарджик, София и Благоевград. Входът за всички партита ще бъде безплатен. Първите 50 човека, дошли във всеки клуб, ще печелят подарък CD с ексклузивен микс от авторски парчета на Deep Zone Project и Balthazar & JackRock, а всички останали посетители ще получават скреч карта, чрез която ще могат да изтеглят микса от интернет.

За датите в Стара Загора, Габрово и Варна (съответно 18, 19 и 20 октомври) са поканени специален гост-диджей от Португалия – Hugo Rizzo (www.myspace.com/hugorizzo), както и Deep Zone Project, които заедно с новия член на групата певицата Йоана ще представят наживо предпремиерен репертоар + някои от класическите си хитове в различен аранжимент.

Турът ще финишира в София с грандиозно парти в зала “Христо Ботев” на 25 октомври, четвъртък, отново с вход свободен. Хедлайнер на събитието ще бъде немската звезда Azzido Da Bass, подкрепен от още двама свои чуждестранни колеги, както и Deep Zone Project, DJ Balthazar, DJ Dian и JackRock.

По време на турнето за първи път ще бъде представено и новото парче “DJ, Take Me Away” на Deep Zone и Balthazar, с което те ще участват на Евровизия.

Повече подробности на www.renesanz.com, www.azzidodabass.de, www.deepzoneproject.com, www.djbalthazar.com и www.myspace.com/renesanz.

Коментари

коментари от Disqus