P.O. Box

La Muchedumbre и Чефо Машината ще подгряват P.O. Box на 14-ти юли в София

Както наскоро ви съобщихме, една от първите чужди ска пънк групи гостували в България подготвя втора визита в страната ни като част от поредното си турне. Датата е 14-ти юли, а съвсем скоро стана ясно, че с французите P.O. Box отново ще свирят La Muchedumbre. Голямата новина обаче е, че ексклузивно с тях ще се появи и оригиналният им фронтмен – Чефо Машината, с който записаха първия си албум и който се връща за кратко от Перу. Със сигурност много от вас го свързват и с варненската хардкор група Frontpoint и рага проекта му със станала тотален хит „Я надуй, дядо, кавала” - http://vbox7.com/play:ace8c6ee/.

La Muchedumbre пък направиха първо европейско турне и свириха в България с Mark Foggo’s Skaster, The Toasters, Artery, Jaya The Cat и още много други, както и на фестивала Spirit of Burgas.

Самите P.O. Box се кефят адски много на La Muchedumbre и не го крият, като по време на предното им гостуване в „О!Шипка” дори направиха техен кавър. Този път мястото е клуб “Backstage” в София (бул. Васил Левски 100, точно до паметника на Васил Левски), а комбинацията е вече изпитана на 100%, така че веселбата е гарантирана.

Вратите ще бъдат отворени в 21:00 часа и след около час весела музика като за случая, ще започне и същинската част. Вход – символичните 7 лева.

И още нещо интересно за P.O. Box – в последните три години те успяха да подпишат договор с един от най-големите ска лейбъли в света - Long Beach и да изкарат още един албум. В момента са почти готови с нов, а само след няколко дни ще промотират и чисто новото си видео. Междувременно за пореден път обиколиха цяла Европа, както и покориха още два континента. И ако все още се чудиш, просто ще ви кажем, че P.O. Box определено заслужават вашето присъствие, а присъствието ви ще си заслужава отделеното време.

Благодарности и на хората от Corporide и Revolution, които продължават да подкрепят подобни събития, както и на Ultras Fashion.

Още информация на следните страници:
www.hcspirit.com – HC Spirit webzine & booking
www.myspace.com/skalprecords - Skalp Records
www.pobox-band.com – официална страница на P.O. Box
www.myspace.com/pobox - myspace профил на P.O. Box
www.myspace.com/lamuchedumbre - La Muchedumbre
www.myspace.com/chefdamachine - Чефо машината

Преди няколко години във вече добилия статут на легендарен клуб "О!Шипка" свири една френска ска/пънк група. Тогава все още такива концерти бяха абсолютна рядкост, клубът се претъпка, а бандата беше P.O. Box. Те все още продължават да са си P.O. Box, но вече още по-добри и много, много по-популярни. От тогава успяха да подпишат договор с един от най-големите ска лейбъли в света - Long Beach и да изкарат още един албум. Междувременно за пореден път обиколиха цяла Европа, както и покориха още два континента. Стига толкова уводни думи, защото P.O. Box се завръщат в България на 14-ти юли. Мястото ще е клуб "Backstage", а от вас зависи дали концертът ще наподобява предишния като атмосфера, защото групата определено го заслужава. Подробностите ще са на лице съвсем скоро.

Официална страница и myspace профил на групата: www.pobox-band.com и www.myspace.com/pobox

Коментари

коментари от Disqus