New Year's Eve

20 диджея, 3 зали и 3 стила на най-голямото новогодишно парти

Софийският парти център “4 КМ” ще изпрати 2008-а година с подобаващо шумна забава. Посетителите на култовото столично заведение ще могат да избират в новогодишната нощ измежду 3 отделни зали и 3 стила музика едновременно – техно, дръм енд бейс и минимал.

Основен гост в техно залата ще бъде легендарния австрийски диджей/продуцент Mario Ranieri, добре познат на българската аудитория от предишните си гостувания в България. С него зад пулта ще се изяви и любимецът на DJ Rush – Alex Kvitta от Германия.

В дръм енд бейс залата лайнъпа ще е не по-малко силен. Там ще свирят D*Minds (Англия) - представител на типичното бристолско ъндърграунд звучене, и Vengeanze (Испания), популярен с безкомпромисния си саунд.

За минимал залата пък е поканен англичанинът Kanio, определян от критиката като “откритието на 2008-а”, и издаващ продукцията си за лейбъли като Italo Business и Autist.

Заедно с петимата гости в трите зали ще се изявят и 15 български диджеи, сред които се открояват Balthazar, JackRock, Vladislav Rashkov, Stephan Panev, Birben, Cooh и Konspirator.

Домакинът на събитието – парти център “4 КМ” – ще се погрижи за максимален комфорт и настроение на празнуващите. Предвидено е и отделно четвърто помещение с ограничен капацитет, което ще изпълнява ролята на ВИП зала. Входът за новогодишното парти ще е едва 25 лева преди полунощ и 30 лева след това.

Коментари

коментари от Disqus