Molotov / Dubious / Babyface Clan / Светльо & The Legends

MOLOTOV на живо в София на 11 април!

В чест на своя втори рожден ден, радио Тангра Мега Рок има огромното удоволствие да ви покани на СУПЕР КУПОН в зала “Христо Ботев” на 11 април (петък).

След невероятния интерес към първия концерт за нашия празник – шоуто на Kultur Shock, Черно Фередже и Балканджи - сега вече можем да обявим, че всенародните тържества ще станат още по-масови на втората празнична вечер, 11 април!

Специално за това, уникалните MOLOTOV от Мексико идват за първи път в България, за да ни омагьосат със своето легендарно УЛТРА горещо латино шоу на живо!

Носители на две Латино Грами награди, автори на 6 платинени издания, MOLOTOV ще ни забавляват с невероятната си смес от рок, хип-хоп, алтърнатив, латино, метъл и още нещо...

Освен тях, в мега купона ще се включат и родната булгарна тайфа Светльо & The Legends и еднократно възкръсващите през 2008 г. Babyface Clan!

Три култови банди в един незабравим рожден ден!

Не пропускайте КУПОНА НА ГОДИНАТА!

За повече подробности, следете www.radiotangra.com!

Мексиканските латино рок веселяци Molotov и придружаващият ги антураж дадоха официалното си съгласие да бъдат снимани на воля от публиката по време на концерта им в зала "Христо Ботев" в София в петък, 11 април.

Присъствали: AquilaX

Коментари

коментари от Disqus