HAVANA CUBA – 23 June /Wednesday/

Beach Bar by Memento /106 Rakovski str./

Първата вечер от серията Global Vision Nights е посветена на “Havana Cuba” и ще ни срещне с многоликата и разнообразна, но специфична култура на най-големия и емблематичен отстров в Карибския басейн. Куба – страната на Че Гевара и революционерския дух, на истинските ароматни пури и хубавата салса, там където горещият тропически климат предопределя колоритния кубински лайфстайл и темперамент. На 23 Юни /Сряда/ в новооткрития Beach Bar by Мemento (на ъгъла на улиците “Гурко” и “Раковски”) ще се пренесем из горещите, прашни улици на Хавана, където се носят мелодични ритми на сон кубано, салса, румба и мамбо, там където хората простичко и от сърце танцуват по двойки и се радват на живота такъв какъвто е!

За автентичната атмосфера и визия ще се погрижи екипът на Global Vision Circle, а ветеранът на латино сцената у нас Dancing Angel ще ни потопи с богатата си музикалната селекция в корените на кубинската музика. Там където африканската ритмика среща европейската мелодика, за да се роди нещо ново – музиката на Куба, докосваща сърцата на милиони хора по света със своето искрено и чувствено звучене.

Очакваме Ви в 20:30 в прохладната градина на Beach Bar by Мemento, където може да завършите деня с освежаващо мохито, куба либре и поне един танц... за да е по кубински.

Вход свободен!

Коментари

коментари от Disqus