Идолът на милиони българи от няколко поколения идва в Бургас на 19 август с най-новия си ултрамодерен мегаспектакъл. Заедно с него за стопроцентовия live в деня на концерта пристигат и близо 30 човека артисти и технически екип.

Певецът, който от години определя нивото на професионално поднесеното музикално изкуство у нас, е подготвил двучасова прoграма с богато жанрово и стилово разнообразие. Магнетичен със своята непринуденост и чувство за хумор и завладяващ с умопомрачителния си талант и професионализъм Георги Христов ще пее на сцeната на Летния театър диско, латино, рок, балади, класика... Подборът на хитовете, които ще изпълни, е реверанс към над 20-годишната му изключително успешна кариера.

Шоуто е отклик на жаждата на българина за истинско изкуство, доказващо качествата си на живо и стойностни продукти, каквито Георги Христов предлага у нас. То е и част от поредицата спектакли, с които артистът вече дари София, Пловдив и Варна.

С Жоро на сцената ще излязат балет “Veda Junior” и вокално-инструменталният състав “Черно и бяло”, с който певецът работи повече от 16 години.

По всичко личи – този спектакъл обещава да докаже за пореден път и безапелационно, че Георги Христов е безспорното явление в родната попмузика за всички времена. Не го пропускайте! Началото е в 20.00 часа, а билети се продават на касите на Летния театър и ул. “Александровска” в Бургас, както и on-line чрез сайта на певеца на адрес: www.georgihristov.hit.bg

Инфо: Габриела Руменова - PR мениджър на ГЕОРГИ ХРИСТОВ

Коментари

коментари от Disqus