Дядо Басс

В условията на глобалното празнично затопляне добрия старец ще повдигне настроението с мощна порция джънгъл / дръм енд бейс

Сезоните се объркаха, но Дядо Басс ще бъде точно навреме за да се раздаде до край на джънгъл дръм енд бейс купона подготвен от Hard Music and Sounds United за 19 декември (Петък). В програмата на вечерта в столичния парти център 4КМ ще бъдат представени едни от най-ярките имена на световна дръм енд бейс сцена – познатия с мелодичните си кавъри Benny Page, титаните на микрофона Demolition Man и Top Cat заедно с норвежки дръм енд бейс продуцент – Psychofreud.

Добре известен с изданията си за лейбъла на Shy FX, през 2007г. Benny Page съвсем заслужено спечели наградата на MTV за най-прогресивен дръм и бас ди джей. Всеки негов трак се превръща в хит, а самият той е приветстван гост на десетки събития по целия свят.

„Psychofreud очаква българския си паспорт до седмица!". Истината е, че талантливият норвежки продуцент оставя силни спомени след всяко от трите си предишни посещения в България. Участието му в България тази година ще бъде акомпанирано от две MC-та, титаните Demolition Man и Top Cat. Известни с масивните си хитове, изпълнения и дори книги в областа на джънгъл музиката, те са едни от ветераните в жанра.

Организаторите от H.M.S.U. ще представят отново оригиналния си нестандартен сетъп с общ звук в двете зали и видео в малката от сцената в голямата зала. Ще бъдат на разположение още топъл масала чай за всички премръзнали сноубордисти, класически джаги за най-приятна загуба на време и playstation3 конзола със свободен достъп.

Билети за Дядо Басс могат да бъдат закупени на цена от 20лв от разпространителската мрежа на Тикет Про и в магазини Корпорайд, Брейкпоинт, Дюкян Меломан и Корпорайд. На място цената е 25лв.

Заб: дръм енд бейс е единствения танцувален музикален стил, който ще ви спаси от замръзване при вида на новите сметки за парно.

Събитието се осъществява с любезното съдействие на Норвежкото Посолство в София.

Коментари

коментари от Disqus