Double Drop

Четирима световноизвестни диджеи за двойното парти на HMSU и Renesanz

вечерта на 29-ти март е посветена на техно и дръм енд бейс музиката

H.M.S.U. и Renesanz отново обединяват усилия за съвместно парти - този път под надслов "Double Drop". То ще се проведе на 29-ти март в столичния парти център 4КМ. За разлика от предишни съвместни инициативи на двете организации, този път стиловете, които представя всяка от тях, ще могат да бъдат чути по едно и също време. Както подсказва и името на събитието - партито ще се случи едновременно в две зали, като едната ще бъде посветена на дръм енд бейс жанра, а другата - на техно и хард техно. Във всяка зала освен водещи диджеи от България ще вземат участие и по двама гост-артиста от световна величина.

Дръм енд бейс частта ще бъде представяна от диджеите BAILEY (Intabeats, Metalheadz / UK), водещ и диджей от BBC 1 Extra; и едни от най-силните артисти на сцената в момента - BLACK SUN EMPIRE (BSE Rec., Obsessions / NL). По същото време в другата зала най-новото от света на техното и хард техното ще представят диджеите SANDY WAREZ (Djax-Up Beats / BELGIUM) и IGNITION TECHNICIAN (Ignition Rec. / UK) - и двамата гостуващи за първи път у нас. По този начин за цената на едно парти посетителите ще могат да се насладят на първокласни артисти от два жанра.

Партито ще започне в 23:00 и ще продължи паралелно и в двете зали до ранни зори. Наред с гост-диджеите на сцената ще се изяват и артистите на H.M.S.U и Renesanz. За добрата атмосфера допълнително ще се погрижат виджеите от FPS Visuals.

Коментари

коментари от Disqus