AS и Merudia Благотворителен концерт за Ели

27 юни от 21 часа

Rock Bar Fans №4: "Мерудия" и “AS” за Ели - http://help-eli.org/events.htm

"Мерудия" - http://www.myspace.com/merudia http://www.facebook.com/pages/Merudia/29530476158

"AS" - http://www.myspace.com/djibri http://www.facebook.com/pages/AS/38867186380

Rock Bar Fans – бул. Васил Левски 114 http://www.rockbarfans.com/

Допълнителна информация:

"Мерудия"

"Добавянето на перкусии, мелодика и кавал даде на бандата истинска самоличност. Мерудия комбинира реге мотиви с различни музикални стилове и влияния. Резултатът е отличителен звук, който, изглежда, се оценява добре от българската alternative-публика..."

"Ас"

"Остроумните текстове и истеричните беквокали докараха зрителите до състояние на пълна лигня. Ако си мислите обаче, че щом има пънк, значи няма джаз, дълбоко грешите. "Ас" имат имат толкова анархистки подход към музиката, че рядко дори се допират до праволинейното пънк или уейв звучене. Сложни импровизации, кабаретни елементи, психеделични китари и всякакви експерименти... "

"Rock Bar Fans"

Този концерт е поредния подарък от Rock Bar Fans за Ели. Благодарим!

www.help-eli.org

изпрати sms с текст "DMS Elena" на единен дарителски номер 17 777

за Ели - http://help-eli.org/events.htm

Елена Димитрова има спешна нужда от животоспасяваща трансплантация на тънко черво. Елeна е с напълно стабилни показатели, под постоянно наблюдение е. Лекуващите ѝ лекари твърдят, че е готова да пътува за предварителните изследвания. Може да се храни единствено венозно, налага се да остане във Военномедицинска академия до отпътуването си.

Ели страда от рядкото заболяване фамилна аденоматозна полипоза (FAP). Преди 5 години бе отстранено дебелото ѝ черво. На 23 януари 2010 година, при нова операция, получи запушване на артериите на тънкото черво и последвалият "инфаркт" на червото наложи неговото почти пълно отстраняване. Остатъкът от тънкото черво не може адекватното да всмуква всички нормални съставки на храната. Налага се Елена да получава всички хранителни вещества и дори вода по венозен път, без да излиза от болницата. Този начин на хранене в момента е единственият възможен, но е напълно неестествен и уврежда всички органи на нейното тяло. За да бъде спасена, Ели се нуждае от спешна трансплантация на тънко черво. Тази операция не се извършва в България и може да се проведе само в чужбина.

BGN - BG48 UNCR 7000 1519 3809 19
EUR - BG47 UNCR 7000 1519 3810 34
BIC(SWIFT) - UNCRBGSF
UniCredit Bulbank
Tитуляр - ЕЛЕНА ДИМИТРОВА ДИМИТРОВА

Коментари

коментари от Disqus