DJ DB

DB ( UNC.AUDIO / BLACK REIGN / FLIGHT // FRANCE )

DB си пробива път към френската дръм енд бейс сцена през 2007 година и се утвърждава като един от добре развиващите се млади таланти в страната си. През последните няколко години той не спира да разработва уменията си и в момента се е установил като един от водещите ди джеи във т.нар. френски Neurofunk.

Целта на DB като изпълнител е да представи фънк звученето с уникална селекция, която варира из целия спектър на Neurofunk жанра.

DB има и доста проекти за UNC.AUDIO, плод на работата му с Eiton от 2005 до сега. Освен това от край време усилено съдейства за продукцията и популяризирането на дръм енд бейс, техно, бейкбийт, дъбстеп и даунтемпо музиката.

През 2007 година издава проект за американската компания Flight Recordings. Този договор води до участията му в Чехия (Skillsparkin с Misanthrop), България (Open-Air Festival 2007 с Dieselboy, Evol Intent и др.), както и на местни събития в Барселона. Естествено и на големите дръм енд бейс събития в Париж заедно с най-високо ценени френски изпълнители.

През 2008 година предстои издаването на 'Mindgames' за подновения американски лейбъл Black Reign Recordings. Очакват се и няколко съвместни проекта с Eiton, New Agenda и Amex.

Коментари

коментари от Disqus