MARK FOGGO'S SKASTERS отново ще разтанцуват София!

Убийствената шайка на английския ска бандит – Марк Фого, отново идва в България. 24-ти април (петък), в седмицата след Великден, MARK FOGGO'S SKASTERS ще бъдат в центъра на най-енергичния и весел купон тази пролет! В него ще участват и най-уместните в случая БГ групи – WICKEDA и LA MUCHEDUMBRE.

Концертът в клуб ‘Blue Box’ ще бъде втори от цикъла ‘3 години радио Тангра Мега Рок’, след скорошния ни сблъсък с колосалните SEPULTURA в същия клуб.

Ето и пълната информация за купона:
• Място: София, клуб "Blue Box"
• Дата: 24 април (петък)
• Начален час: 19:30 ч.
• Билети: 30 лв. (предварителна продажба) и 40 лв. (в деня на концерта)

Концертът се осъществява със специалното съдействие на M-ТЕЛ и BULGARIA AIR.

Билетите са в продажба от утре, 25 февруари, чрез мрежите на Eventim.bg и Ticketstream.bg, в музикалните магазини "О.Ч.З.", "Дюкян Меломан" и "На тъмно", в клуб "Строежа", магазини Office 1 Superstore, M-Tel, Германос, супермаркети “Пикадили”, магазин "Плесио", книжарница "Booktrading", бюрата на Вестникарска група "България".

Това ще бъде второ гостуване на MARK FOGGO’S SKASTERS в България след еуфоричния концерт за първия рожден ден на Тангра Мега Рок през 2007-ма, когато 3200 души пяха с цяло гърло мега хита на Mark Foggo – "Flowers From Amstedam".

Коментари

коментари от Disqus