Аларма Пънк Джаз Фест 3 - AS / Ambient Anarchist / Blla Blla Blla / SpartArt / Оладутун Ибикуй

Аларма Пънк Джаз Фест 3

http://www.myspace.com/alarmapunkjazzfest, http://www.facebook.com/profile.php?id=100000606397207

... за повече авангард и щастие!

Третото издание на „Аларма Пънк Джаз” включва прогресив джаз с елементи на балканско кабаре („Жлуст”), нигерийска протестна поезия, кънтри-фрийк-импровизации с Юджийн Чадборн (легендарен поет с банджо, работил с Джон Зорн, Дерек Бейли, Марк Рибо и Джими Карл Блек– пристига в София специално за „Аларма”), акустичен сет на „Насекомикс”, първата рокендрол група на албански език в света („Бла-Бла-Бла”), както заслужили ветерани на фестивала като „Ас” и „Ембиънт Анархист”.

Половината от фестивала този път ще се проведе в Дома на киното и кино „Влайкова” като част от проекта „Звуково изобразяване на града” с живи предавания по програма „Христо Ботев” (и понякога и във „Фалшименто” по радио „София” и в „Заедно след полунощ” – съвместното ни предаване с регионалните радиостанции”) от знакови места за алтернативна култура. Приходите от продажбата на билетите на концертите, които не са в Първо студио ще се разпределят между музикантите, които винаги са ни подкрепяли на всички безплатни издания… Което не означава, че се отказваме от проекта пънк-каса. ПЪНК-КАСАТА е кашон за доброволни дарения за фестивала, разнасян по концертите, с чието съдържание обикновено плащаме пътя на чуждестранните банди.

На 30 април в Дома на киното ще се открие и фотоизложба с избрани моменти от близо 50-те концерта, организирани от „Аларма” през последните две години.

30 април, 21,30ч.

Група AS* http://www.myspace.com/djibri

Ambient Anarchist http://www.myspace.com/ambientanarchist

Blla Blla Blla (Скопие) http://www.myspace.com/bllabllablla

*SpartArt (С мултимедия и рисуване на живо) http://www.myspace.com/spartart

със специалното участие на Оладутун Ибикуй (Нигерия) http://www.myspace.com/forrealpoetry

Дом на Киното, вход 15/10 лв.
Ул. Екзарх Йосиф 37

Коментари

коментари от Disqus