Targy

Targy /Димитър Димитров/ е един от основателите на HMSU. В началото на 1996 година е понесен от пънк движението, в последствие минава през тежките HARD CORE ритми, и бързите TRANCE елементи. През 1998 открива Adam F и Ganja Cru. след което Drum&Bass-a се превръща в негов фаворитен стил. С Acidtrip успяват да реализират и първата крачка към dnb сцената в България с първия летен дръм енд бейс фестивал "Балша 2001".

Targy e oсновен организатор на партитата в периода 2001-2003г. Стилът му може да се опише като един от най тежките TECHSTEP и HARDSTEP варианти с мнoжество дрил елементи и метал вокали. Освен локалните партита в които участва в България, през 2005 година взима участие в Substil VI в Буkурещ. През 2004 заедно с DUMMY Corp взима участие в Лондонския клуб The Horse Hospiral.

На дръм и бас сцената се е изявявал с имена като GameOver(MK), DarkoStepic(MK), Psychofreud(Nor), Dj Zen(UK), Ray Keith(UK), Robyn Chaos (UK), Bryan Gee(UK) & Mc Darrison(UK), Future Prophecies(Nor), Proket(Prode, RUS), Adam Strang(AUT), Dark East Cru(RO).

Коментари

коментари от Disqus